5 tipp cipővásárláshoz

A nők nagy része imádja a cipőket és sokuknak tele is van a cipős szekrényük.
5 tipp cipővásárláshoz

A nők nagy része imádja a cipőket és sokuknak tele is van a cipős szekrényük. Persze még ez sem tántorítja el ezeket a hölgyeket az újabb és újabb cipővásárlástól. A nők jelentős hányada imádja, ha minden ruhához más és más cipőt viselhetnek. Ma már nagyon sok olyan webshop működik, ahol nagyon sokféle cipőtípus közül válogathatunk. Amennyiben a női cipők rabja vagy, akkor ez a cikk hasznos lehet számodra, ugyanis megmutatjuk, hogy mire ügyelj, amikor cipőt vásárolsz.

Próbáld fel

Amikor betérsz egy üzletbe, nem elegendő csak tudni a méretedet és az sem jó megoldás, ha első pillantásra beleszeretsz egy csinos darabba, majd otthon veszed észre, hogy fel tudod ugyan venni a cipőt, még járni is tudsz benne, de néhány lépést követően már legszívesebben sikítanál, annyira fájnak benne a lábaid. Amikor cipőt vásárolsz, ne olyan lábbelit válassz, amelyben teljesen végigér a lábujjad, mert akkor abban biztos, hogy nem fogsz tudni sétálni. A cipő orra és a lábujjaid között mindig legyen egy kis hely, hogy a lábaid szabadon mozoghassanak a lábbeliben, mivel csak ebben az esetben lesz kényelemes viselet, máskülönben csak kínszenvedés lesz minden egyes alkalom, amikor felhúzod azt a lábadra és egész nap abban kell lenned.

Alaposan szemrevételezd a cipőt

Nem elég csak a cipő színébe és fazonjába beleszeretni, azt is alaposan meg kell vizsgálni, hogy minden varrat és egyéb dolog a helyén van, azaz nem fogja esetleg a lábadat nyomni egy - egy varrás, vagy olyan kidudorodó anyag, amely ugyan nem feltűnő, de nagyon is kényelmetlen, amikor órákig kell az adott lábbeliben lenned.

A cipő talpát is figyeld meg

A lábunk sokat fájhat, ha több súlyt kell cipelni, ezért nem mindegy, hogy mennyi a súlyunk, azaz el vagyunk hízva, vagy sem. A lábunkra nagyon oda kell figyelnünk, mint ahogyan a cipőre is, amit viselünk. A cipő talpa ne legyen túl puha, de az sem jó, ha nagyon kemény. Amikor cipőt vásárolsz és felpróbálod, ha lehetőséged van rá, sétálj benne kicsit puha és keményebb felületen is. Ha mindkét esetben kényelmes, nem töri sehol a lábujjaidat és a talpad sem sajog minden lépésnél, akkor megfelelő cipőt választottál.

A cipővásárlást délutánra időzítsd

Akármilyen munkát is végzünk, délutánra már dagad valamennyit a lábunk, ezért a legjobb, ha délutánra tervezed a cipő vásárlását, hiszen, nagyon kellemetlen érzés, amikor veszel egy csini cipőt, de délután már legszívesebben lerugdosnád magadról, annyira kényelmetlenné válik, mert nem fér bele lábad.

Minden vásárlás előtt mérd meg a lábad

Lehet, hogy tudod, hogy milyen a lábméreted, ennek ellenére jól teszed, hogy minden egyes évben, amikor beszerzed a legújabb cipőidet, megméred a lábad. A korral ugyanis változik a lába alakja, lehet kicsit szélesebb, nőhet a lábujjadon bütyök, ami miatt lehet, hogy a szokásosnál kicsit nagyobb méretre lesz szükséged. Ezt még akkor is tedd meg, ha online vásárolsz, hiszen így nem fognak kellemetlen meglepetések érni. Ha az online vásárlás híve vagy, szemezgess egy webshop oldalán, ugyanis itt mindig bő a választék női cipők terén is.

Kapcsolódó cikkek

Futóruhák, sportruhák, sport felsők - sportnadrágok, futónadrágok. fitnesz felsők, fitneszruhák

Futóruha nőknek és férfiaknak

Sok nő szívesen jár el futni, azonban nem mindegy, hogy ezt milyen szettben tesszük. A cikkben remek futóruhákat mutatunk be.

Legyen jó bőr a pénztárca is

Legyen jó bőr a pénztárca is

Pénztárcát is adhatunk ajándékba. Miért vegyünk bőrből készült pénztárcát?

Útmutató az ékszerek és ruhák párosításához

Útmutató az ékszerek és ruhák párosításához

A megfelelő ékszer viselése egy adott öltözékhez elengedhetetlen ahhoz, hogy az öltözék színösszeállításához illeszkedjen.