Útmutató az ékszerek és ruhák párosításához

A megfelelő ékszer viselése egy adott öltözékhez elengedhetetlen ahhoz, hogy az öltözék színösszeállításához illeszkedjen.
Útmutató az ékszerek és ruhák párosításához

A színsémák egyszerű módja annak, hogy olyan öltözéket hozzon létre, amelyek jól összeillenek, és vizuálisan is érdekesek. Hat alapvető színséma létezik, köztük az analóg, a kiegészítő, a hármas, a négyzetes és az osztott-komplementer. Ez az egyszerű módszer segít olyan ékszereket választani, amelyek kiegészítik az öltözékedet, és a legjobb összképet adják.

A rossz ékszer viselése rémálom lehet. Nem mutathatsz tőle vonzónak, vagy ami még rosszabb, az egész együttesedet tönkreteheti! Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint gondolnád. Néhány egyszerű trükk segítségével pillanatok alatt elegáns és könnyedén stílusos leszel! Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan párosítsd az ékszereidet a ruháiddal. Íme néhány tipp, hogy minden alkalommal a megfelelő kombinációt találd el.

Válassza ki a megfelelő hosszúságú és formájú nyakláncot. Egy hosszú nyaklánc harmóniát és egyensúlyt kölcsönöz egy egyébként nem túl előnyös felsőnek. Egy rövid nyaklánc viselése egy lötyögős blúzzal szintén hatékony megoldás. A nyakláncoknak illeszkedniük kell az ujjhosszhoz, a nyakkivágáshoz és az arcformához. A minimalistább megjelenés érdekében fontolja meg egy pár statement fülbevaló viselését. Egy egyszerű és minimalista nyaklánc ugyanilyen jól működhet.

A bőrtónus és a bőrszín nagy szerepet játszik abban, hogy valaki jól nézzen ki. Válasszon olyan ékszertónusokat, amelyek kiegészítik a bőrtónusát. A hűvösebb bőrtónusok kiegészítik az ezüstöt és az aranyat, míg a melegebb tónusok. Az arany és az ezüst kiemeli az öltözéked legjobb részeit. Az arany és az ezüst kontrasztot alkot a sötét hajaddal szemben, és kiemeli a szemedet. A meleg bőrtónusokhoz a sárga és a vörös szín a legmegfelelőbb. Az ékszerek kiválasztásakor a hajszínedet is figyelembe kell venned.

Válasszon merész és színes darabokat takarékosan. A merész darabok jól mutathatnak merész ruhákhoz, de rosszul is mutathatnak. Ne félj kísérletezni. Csak győződjön meg róla, hogy az ékszer, amit visel, kiegészíti a ruhát, és az összkép tiszta és elegáns marad. Például egy merész nyaklánc nem fog olyan jól mutatni, ha egy bonyolult részletekkel díszített ruhához viseled. Ugyanez vonatkozik a merész gyűrűre, a nagy, vaskos karkötőre és a túlméretezett övre is.

Ha V-nyakú nyakkivágásról van szó, tudnod kell, hogyan illeszkedjen az ékszereidhez. Az órádat össze kell hangolnod a nyakláncoddal, de ne hagyd, hogy az ékszered elnyomja az órádat. A legfontosabb, hogy az ékszered arányban legyen a nyakaddal, és kiegészítse az összképet. Az ékszerek és a ruhák párosítására nincsenek szigorú szabályok, de ne feledd, hogy az ékszereid a legtöbb ruhádhoz passzolhatnak.

A trend az ékszerek rétegezése. Keverje össze a különböző hosszúságú nyakláncokat, hogy érdekes megjelenést hozzon létre. Egy vaskos nyaklánc két rövid lánccal nagyszerű hétköznapi megjelenés, de különböző stílusú ékszereket is keverhetsz gyűrűk, karkötők és fülbevalók egymásra helyezésével. Ne feledje, hogy olyan darabokat válasszon, amelyek illeszkednek az általános ruhatárához és személyiségéhez. Így frissen tarthatod az öltözéket, miközben divatos maradsz. Ügyeljen arra, hogy az ékszerek illeszkedjenek az öltözék hangulatához.

Szerző: Czár Ékszer

Kapcsolódó cikkek

Ezzel a kiegészítővel nem nyúlhatsz mellé

Ezzel a kiegészítővel nem nyúlhatsz mellé

A nyakkendő egy remek kiegészítő, hiszen nagyszerűen öltöztet és egy jó nyakkendővel még a stílusunkat is kifejezhetjük.

Női ruha webáruház - női blúz, női sál, női kardigán, női nadrág - Tchibo

Párizsi divat a Tchibo webáruházban

A Tchibo legújabb kínálatát mutatjuk be.