Éld át a tökéletes párosítások varázsát a Lenorral!

Ugye ismerős az az érzés, amikor a kémia tökéletesen működik két dolog között? Amikor egy felejthetetlen párosítás nem csak a különleges pillanatokat teszi felejthetetlenné, hanem a mindennapokat is? A Lenor izgalmas illatharmóniái az öblítő és mosószer párosának csábításával maga a tökéletesen működő összhang.

A Lenor mosókapszula alaposan tisztítja az anyagokat. Megakadályozza a szennyeződés újralerakódását és tartósan óvja a színeket. Az azonos illatú öblítő akár egy egész héten át olyan üdeséget kölcsönöz az ágyneműnek, mintha minden nap frisset húzna, miközben együttes használatával minden nap átélhetjük bőrünkön a gyengédség és puhaság érzését. A Lenor összeillő illatkompozíciói külön-külön is csábítóak, de a páros használatával azonban ellenállhatatlan, tartós üdeséget varázsolnak gardróbunkba.

Illatkollekció

Spring Awakening: Ha tisztaságra és frissességre vágyik, engedjen a Lenor Spring mosószerek csábításának! A Lenor Spring mosószerek és öblítők használatával a tavaszi virágok, a természetes pacsuli és a fehér cédrus illatának öle­lésébe burkolózhat. Felemelő és üdítő élményt kínál, amelytől felélénkülve és felfrissülve érezhetjük magunkat a különleges napokon és a mindennapi rutinok közepette is.

Lenor Gold Orchid: A Lenor Gold Orchid illatát fino­man hatja át az érzéki vanília aromája, miköz­ben kényezteti az érzékeket és megnyugtatja a lelket. A mimóza, a méz, a rózsa és a lédús őszibarack jegyeit is magán viselő Lenor Gold Orchid illatával átadhatjuk magunkat a hihetetlenül megnyugtató, ábrándos élményeknek.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet: A különlegesen izgalmas illat a valódi ametisztet idézi. A felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és a Pazar jáz­min illatának titokzatos keveréke ihlette. Az idilli, lágy illatkeverék bársonyos melegségébe burko-lózva egész nap kényelemben és magabiztosan érezheti magát.  

Használja a mosókapszulát és az öblítőt együtt, hogy érezze a tökéletes párosítás hatását:

  1. tegye a Lenor mosókapszulát a dob aljába
  2. jöhet a szennyes
  3. adjon hozzá a mosószerrel harmonizáló illatú Lenor öblítőt.
  4. élvezze a patyolattiszta és ellenállhatatlanul friss ruhák élményét!

A Lenor egymással harmonizáló mosószerei és öblítői tökéletes párost alkotnak. Tökéletes párosítás minden pillanathoz. Tökéletes párosítás hozzád. Gyermekektől mindig távol tartandó.