Van egy tippünk, hogy lesznek a sportruháid friss illatúak!

Az aktív életmód azonban kihívásokkal is jár: a sportruhákat folyamatosan frissen kell tartani. Ez komoly feladat, hiszen a rendszeres edzés, a testmozgás vagy akár az egyszerű szabadtéri séták a ruhák elhasználódását eredményezhetik, és idővel a verejték kellemetlen szagától is nehezebb megszabadulni.

A Lenor Unstoppables segít megoldani ezt a problémát! Innovatív technológiájának köszönhetően hatékonyan szívja magába a kellemetlen szagokat, miközben intenzív, kellemes illatot bocsájt ki, hosszantartó frissességet kölcsönözve a ruháknak. A termék semmiféle lágyító összetevőt nem tartalmaz, ezáltal tökéletesen alkalmas sport- és egyéb, funkcionális ruhák mosására, amelyek erősebben igénybe vett felhasználásuk miatt gyorsabban magukba szívják a kellemetlen szagokat.

Ez lényeges szempont, hiszen a szagok rendkívül fontos szerepet játszanak mindennapi életünkben – bár legtöbbször észre sem vesszük, az illatok komoly hatással lehetnek önbizalmunkra. Ezzel a Lenor Unstoppables hivatalos partnere, az FC Bayern München bajnokai is egyetértenek.

A hosszantartó frissesség javítja a hangulatunkat. Így látja Thomas Müller, világbajnok német válogatott labdarúgó is: „Nincs annál kellemetlenebb, amikor rossz szagú a ruha, amit viselsz". "Ha jó illattal indulsz neki a napnak, az önbizalmat ad" - teszi hozzá David Alaba. Így a lényeges feladatokra is könnyebben tudunk összpontosítani. Ez pedig különösen fontos egy olyan legyőzhetetlen klubnál, amilyen az FC Bayern München. Robert Lewandowski szerint: "A Bayernben mindig 100%-os teljesítményt kell nyújtani, maximális felkészültségre és koncentrációra van szükség." Ahhoz, hogy tökéletesen játszhassanak, minden tekintetben felkészültnek kell lenni, és ez vonatkozik a ruhákra is, amit viselnek.

De hogyan őrizhetjük meg ruháink frissességét és intenzív illatát?

A Lenor Unstoppables illatgyöngyök koncentrált összetevői lehetővé teszik, hogy minden egyes mosással felerősítsük ruháink illatának intenzitását. Csak szórja a megfelelő mennyiségű gyöngyöt a mosógép dobjába, töltse meg a ruhákkal, és adja hozzá a mosószert! A gyöngyök elolvadnak a mosás alatt, felszabadítják illatukat, és átitatják vele a ruha anyagát, folyamatos frissességet biztosítva a következő mosásig. Az innovatív formulának köszönhetően az illatgyöngyök a Lenor többi öblítőjéhez képest illatkomponensek sokszorosát tartalmazzák. Az illatgyöngyök bármilyen szövethez felhasználhatók anélkül, hogy kárt tennének a ruha anyagában. Biztonságosak mesterséges és természetes anyagokon is, így használhatók akár jóga vagy crossfit ruhákhoz.

Nem számít hol vagy: a pályán, a lelátón, vagy akár a televízió előtt, a kedvenc csapatodnak szurkolva – a hihetetlenül friss ruhákat viselve úgy érzed, minden kihívásra fel vagy készülve, és képes vagy a legjobb formádat hozni. Pont, mint a Lenor Unstoppables hivatalos partnerének, az FC Bayern Münchennek bajnokai. Légy te is bajnok a Lenor Unstoppables hosszantartó illataival!Az új, továbbfejlesztett Lenor Unstoppables illatgyöngyök könnyebb formulája lehetővé teszi a gyorsabb feloldódást a vízben, és az eddigieknél is erőteljesebb illatot kölcsönöz ruháidnak. Még több frissesség, és még inenzívebb illat egyetlen mosásban.

A Lenor Unstoppables mosás közben használható illatnövelői 4 frissítő változatban kaphatók:

Unstoppables Fresh – Az ásványok kombinációja, a vízililiom aromája a friss zöldek illatjegyeivel

Unstoppables Lavish – A luxus parfümöket idéző illat a vörös rózsák kombinációját és az őszibarack illatjegyeit hordozza magában.

Unstoppables Dreams – A jázmin és a vaníliavirág kifinomult együttese megnyugtat és pihentet.

NEW! Unstoppables Spring – Egy üde és tiszta illat az ibolya, a gyöngyvirág, a narancsvirág és a rózsa jegyeinek kombinációja gazdag fás és friss zöld jegyekkel vegyítve. 2018 októberétől elérhető a boltokban.

A Lenor Unstoppables ajánlott kiskereskedelmi ára 1999 Ft / (210g). Az ár üzletenként eltérhet.

További információ a Lenor Unstoppables termékről.