Az IPL szőrtelenítő készülékkel saját magad kozmetikusa lehetsz!

A tartós szőrtelenítés ma már nem lehetőség, hanem elvárás a különböző szőrtelenítő technológiákkal szemben.
Az IPL szőrtelenítő készülékkel saját magad kozmetikusa lehetsz!

A korszerű villanófényes szőrtelenítő készülékek megjelenése óta leáldozott a borotvák és a borosták korszakának. A kozmetikai szalonokban már régóta elérhető villanófényes kezelések alternatívájaként évek óta kaphatók otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítők is, mely kategóriában a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő most igazán korszakalkotó fejlesztéssel állt elő: a legfejlettebb mesterséges intelligencia segítségével a világon elsőként biztosít teljesen személyre szabott, gyors, biztonságos és tartós szőrtelenítést.

Legyél önmagad kozmetikusa és érd el a hosszan tartó szőrtelenítést tetőtől talpig az otthonod kényelmében!

A Braun Skin i-Expert IPL technológiáját arra tervezték a szőrtelenítés szakértői, hogy a saját időbeosztásodhoz és bőrtónusodhoz igazodva a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb módon, az otthonodban tudd elvégezni a tartós szőrtelenítést. Sokakat visszatart a szalonokban elérhető villanófényes szőrtelenítő kezelések ára a tartós szőrtelenítéstől, inkább a napi rendszerességű szőrtelenítéshez nyúlnak vissza. Való igaz, hogy a hosszan tartó simaság eléréséhez akár 8-10 alkalommal is kezelni kell a szalonokban egy-egy területet, tehát akinek testszerte erős szőrzete van, tényleg magas összeget kénytelen minden alkalommal otthagyni a kozmetikában. A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítő alkalmazásával azonban a kozmetikai szalonok nyújtotta teljes szőrtelenítés árának töredékéért, ráadásul a saját időbeosztásodhoz és egyéni adottságaidhoz igazodva, a privát szférád megőrzésével lehet a bőröd tükörsima.

IPL szőrtelenítő vásárlása előtt vedd figyelembe ezeket a szempontokat!

Szőrtónus – a villanófényes szőrtelenítők fényenergiáját a szőrszálakban található festékanyag, a melanin nyeli el és alakítja a szőrnövekedésért felelős sejteket roncsoló hőenergiává a szőrtüszőben. Ezért a készülékek a sok festékanyagot tartalmazó fekete vagy barna szőrszálakon működnek jól, a vörös, szőke vagy ősz szálakon kevésbé.

Bőrtónus – minél nagyobb a kontraszt a szőr és a bőr tónusa között, a villanófényes szőrtelenítő kezelés annál hatékonyabb. Az igazán hatékony IPL szőrtelenítő figyelembe veszi az egyénenként és testtájanként is különböző bőrtónust a villanások erősségének meghatározása közben. Teszi mindezt automatikusan, manuális beavatkozás nélkül

Villanások száma percenként – minél több villanásra képes a készülék egy perc alatt, annál gyorsabban végzel egy-egy kezeléssel ugyanolyan hatékonyság mellett.

Beépített villanások száma – minél több villanásra képes egy IPL szőrtelenítő a teljes élettartama alatt, annál több évig használhatod eredményesen.

Biztonság – legyen a készülékben olyan bőrvédő funkció, ami a különböző testtájak változó bőrtónusaihoz igazítja a villanások erősségét. Ha a villanás túl erős, esetleg károsíthatja a bőrt, ha túl gyenge, akkor a szőrtelenítés hatékonysága csökken.

A Braun Skin i-Expert otthoni IPL szőrtelenítő az első a világon, amely teljesen személyre szabott kezelést garantál

A készülék a legfejlettebb mesterséges intelligencia és az okostelefonodhoz kapcsolható Skin i-Expert applikáció segítségével határozza meg alkalomról alkalomra, különböző testtájanként:

· a bőr előkészítését,

· a megfelelő fej kiválasztását,

· a villanófény erősségét,

· a kezelések időtartamát, számát és időzítését.

Mintha a saját, a bőrödet jól ismerő kozmetikusod lenne – azzal a különbséggel, hogy a következő időpontot nem akkorra adja, amikor hely van nála, hanem amikor szükséged van rá.

Ahogy Görög Zita, a márka nagykövete nyilatkozta a Braun Skin i-Expert tartós szőrtelenítő készülék és applikáció használata kapcsán: „Picit spoilerezek: 15 perc alatt végeztem a két lábszáram kezelésével. Alapvetőn az ilyen okos applikációk ki szoktak fogni rajtam, de a Skin i-expert Braun applikáció használata annyira egyértelmű volt és olyan sok hasznos információval látott el a kezelés közben, hogy elrontani sem tudtam volna.”

A készülék Skin Check bőrvédő funkciója a bőrtónus folyamatos monitorozásával biztosítja működés közben, hogy a villanások erőssége minden területen ideális – tehát nem túl erős, de a lehető leghatékonyabb – legyen. A villanások száma (125/perc) teszi lehetővé, hogy egy-egy kezelés ne tartson 15 percnél tovább.

Akár 22 évig tartó simaság!

A beépített 400.000 villanás 22 évnyi élettartamot tesz lehetővé, így a Braun Skin i-Expert nem csak egy pár évig, de a teljes simaság elérése után időnként szükséges utókezelések idejére is biztosítani tudja számodra, hogy a bőröd tartósan szőrtelen legyen. Az otthonod kényelmében, a kozmetikai szalonok teljes test kezelési árának töredékéért, a saját időbeosztásod szerint, a bőröd állapotát folyamatosan ellenőrző, személyes kezelési terv alapján.

Kapcsolódó cikkek

Így tudod tisztán tartani a sminkeszközeidet

Így tudod rendben és tisztán tartani a sminkjeidet

Mit keres a körömlakk a hűtőben? Hogy kerül az ecset a sebbezinbe? Tippek, hogy a sminkeszközeink tiszták maradjanak.

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

A mai arcápolási rutin elengedhetetlenül fontos részét képezik az arcszérumok.

Szépségápolás nyáron

Szépségápolás nyáron

A nagy szabadság közepette sem szabad megfeledkezni erről.