Casanova - Az utolsó szerelem

Benoît Jacquot legújabb filmje a 18. századi Londonba viszi vissza a nézőit, ahol Giacomo Casanova legemlékezetesebb szerelmi viszonyába leshetünk bele. A hírhedt nőcsábász június 20-án megérkezik a hazai mozikba is.
Casanova - a hírhedt nőcsábász szenvedélyes szerelme - Casanova film - Az utolsó szerelem

Benoît Jacquot filmje a 18. századi Londonba viszi vissza a nézőit, ahol Giacomo Casanova legemlékezetesebb szerelmi viszonyába leshetünk bele.

A film a 18. századi arisztokrata körökbe kalauzolja el a nézőit, akik ezáltal bepillantást nyerhetnek Giacomo Casanova szerelmi viszonyaiba. A hírhedt nőcsábász ebben az adaptációban Charpillonhoz kötött kapcsolatát elemzi.

A francia történelmi film Londonban játszódik, ahová kalandor útja során kerül a főhős. Itt ismerkedik meg a 17 éves kurtizán Charpillonnal, akinek a hírneve megelőzi a személyét. A középkorú férfi kihívásnak tartja a lány szívének a megnyerését és ez indítja el benne a hódítási vágyat. A Casanova - Az utolsó szerelem című film, Casanova emlékiratai alapján készült, amely a Fellini változattal ellentétben nem a szerelmi mámor testi leképezésére helyezi a hangsúlyt, hanem sokkal inkább a szerelem és a szenvedély párhuzamára.

A főszerepben Vincent Lindon játszik, aki a 'A Mennyit ér egy ember?' című filmben alakított szerepéért a nemrégiben megrendezésre kerülő cannes-i filmfesztiválon elhozhatta a legjobb férfi főszereplő díját is. Charpillon karakterét pedig, a bájos külsejű Stacy Martin formálja meg. A film, az 1700-as éveket idéző látványvilágával és a szerelmi vívódásával egy olyan kapcsolati játszmát mutat be, ahol a nő teljesen magába bolondítja a férfit, aki a szerelméért cserébe képes lenne megváltozni és hű maradni a választott nőhöz.

A fiatal nő azonban, már az elejétől fogva marionette bábuként igyekszik irányítani a velencei származású kalandort, akit teljesen elragadja Charpillon egyedi személyisége és szépsége. A fiatal lány kihasználja a testi és jellembeli adottságait és elindít egy véget nem érő szenvedélyekkel teli párkapcsolati játszmát. Az érzelmekben kicsúcsosodó történet egy mély emocionális hullámvasutat ígér, amiben a ragaszkodás, a szerelem és az epekedés dominanciája érvényesül.

Kapcsolódó cikkek

Szempilla hosszabbítás Volume Lashes / Russian Volume Lashes technikával - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla - 6D lashes - műszempilla - lashes szempilla - long lashes

Szempilla hosszabbítás Volume Lashes/Russian Volume technikával

Szép, hosszú szempillát szeretnél? Olvasd el a cikket, hogy kiderüljön, mit kell tenned érte!

Fényvédelem, napkár, a fiatalság forrása - A legjobb anti-aging termék a fényvédő

A legjobb anti-aging megoldás, a fényvédelem!

Napfényre mindenkinek szüksége van, mint ahogyan fényvédelemre is, hiszen a napfény elleni védelem lassítja az öregedési folyamatokat.