Afrika luxuskivitelben: a felsőtárkányi Bambara Hotel Premium****

Élménygazdag pihenést kínál a Bükk lábánál található egyedi egzotikus ékszerdoboz.
Bambara Hotel Premium****: Afrika luxuskivitelben

A szálloda prémium minőségű szolgáltatásaival várja az idelátogatókat, akik érkezzenek családostul vagy csak párban, biztosan elégedetten távoznak. A hotel minden fronton az afrikai motívumvilággal dolgozik, és a varázslatos hangulatról is gondoskodik úgy, hogy közben a hotel vendégeinek a kényelem legmagasabb szintjét biztosítják.

1000 négyzetméteren,két szinten elterülő wellness mennyország gondoskodik arról, hogy a relaxálni és feltöltődni érkezők se szenvedjenek hiányt semmiben. Különleges afrikai tematikájú kunyhókban élvezhető egyedi spa szolgáltatások, élmény- és gyerekmedencék, az intimebb pihenéshez pezsgőfürdő és szauna is rendelkezésre állnak, illetve a különleges hangulatvilágításával misztikussá váló barlangfürdő, amiben külön öblökbe vonulhatunk vissza pihenni.A Bambara Hotel főépületén kívül 7 különálló épület is tartozik a 76 egyedien kialakított afrikai tematikájú szobához. A Grio falu épületei lehetővé teszik a pároknak, hogy a szállodától 30 méterre elvonulva pihenjenek. A 7 bungalow a Majomudvar nevű területen kapott helyet, ami a hotel melletti erdős részen kialakított tér. A Bükki Rejtélyparkban kialakított kalandpark labirintusával, játékaival igazi aktív családi kikapcsolódássá varázsolja az itt töltött napokat.A szabadidős programok során a természetvédelmi terület szépségeinek megismerésére is lehetőség van, de azoknak sem kell lemondania a vadregényes pillanatokról, akik csak a sálloda területén tartózkodnak. A szálloda kabalái a hotel átriumában élő szurikáták, akik az elveszett majomváros tematikájú parkban élő törpekengurukkal együtt igazi szupersztárok.

A beltéri medencék mellett 3 kültéri medence, ezek közül egy 3 szintes óriás pezsgőfürdős élménymedence, illetve a körülöttük kialakított pihenők együtt igazán üdítővé teszik az itt töltött pillanatokat. De a frissítést is lehet magasabb szintre vinni, amiről a tradicionális drink bár gondoskodik különleges italkínálatával és az autentikus zenei aláfestéssel.

Árak és szállásfoglalás itt!

Kapcsolódó cikkek

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszlón mindig jól érezhetjük magunkat. Mutatjuk is, hogy miért!

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.

Mexikó - érdekességek - csivava, tortilla, tequila, rúdtánc fesztivál

Mexikó

Ha Mexikóban nyaralnál, júniusban menj, mert ekkor van az Urban Pole Dance Day.