Kikapcsolódás a Hotel Palace Hévízben

Legtöbbször úgy megyünk wellness hotelbe, hogy lefoglalunk egy általunk tetsző időpontot. Számos hotel, köztük a hévízi Palace Hotel is kínál viszont olyan csomagajánlatokat, amiket kár lenne kihagyni, érdemes ezek közül válogatni, ha foglalni szeretnénk.
Hotel Palace**** Hévíz - wellness nyaralás, hévízi nyaralás, hévízi wellness szálloda

A négycsillagos Hotel Palace**** Hévíz a hévízi tó mellett található, mely Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tava.

A hotelben nem csak úgy foglalhatunk szállást, hogy kiválasztunk egy tetszőleges időpontot, amikor odautazunk, hanem számos csomagajánlat közül is válogathatunk. Érdemes ezeket tanulmányozni, hiszen egy-egy csomag különböző kényeztetéseket és szolgáltatásokat tartalmaz, amire lehet, hogy magunktól nem mennénk el, pedig a testünknek-lelkünknek szüksége van rá.

Az egyik ilyen csomag a Levendula Kényeztetés nevet kapta. Az ár 3 napot/2 éjszakát tartalmaz a hotelben, emellett levendulás meglepetést a szobában, üdvözlő italt, félpanziót, a Csemete erdő játszóház használatát és persze az összes wellness szolgáltatást, beleértve egy egyszeri "Levendula-Relax" pihentető masszázst is.

A szálloda egyébként mindössze 200 méterre található a híres Hévízi-tótól, ahova mindenképp érdemes ellátogatni, hiszen termálvize a fiatal és idős szervezetre is egyaránt gyógyítólag hat.

A hotel egy másik csomagajánlata a Karácsony a Palace-ban nevet viseli, és ez 2 éjszakát foglal magában. A csomag félpanziós ellátást biztosít és persze a wellness szolgáltatások használatát. Ezen kívül ünnepi hangulatot is biztosít, hiszen Karácsonyi ünnepi vacsorán és Karácsonyi ünnepi műsoron is részt vehetünk.

Természetesen az idősebb generációt is szeretettel várja a hotel, főleg, hogy a Hévízi-tó miatt a senior korosztály igen szívesen jár erre a környékre.

A Senior kúracsomagot választva 7 éjszakát tölthetünk a Palace Hotelben, ahol félpanziós ellátásban lehet részünk, használhatjuk a wellness szolgáltatásokat, ráadásul 2 tójegyet is biztosítanak számunkra a gyógykezelések és orvosi vizsgálatok mellett.

Választhatunk ezeken kívül még számos másik csomagajánlat közül, mindegyikkel csak jól járhatunk, hiszen Hévízen garantált a pihenés, kikapcsolódás és a relaxáció.

Kapcsolódó cikkek

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.

Mexikó - érdekességek - csivava, tortilla, tequila, rúdtánc fesztivál

Mexikó

Ha Mexikóban nyaralsz, júniusban menj, mert ekkor van az Urban Pole Dance Day.

Ha nyaralás, akkor Balatonfüred!

Ha nyaralás, akkor Balatonfüred!

Balatonfüreden nem győzünk a sok-sok látnivalóban gyönyörködni. A cikkben néhány fontos programra és látványosságra hívjuk fel a figyelmet.