Felnőttkori fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor!
Felnőttkori fogszabályozás - Optimum Fogászat - Budapest, IX. kerület

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor! Természetesen ideális gyermekkorban elkezdeni, hiszen ilyenkor sokkal rugalmasabban mozognak még a fogak, viszont a technika fejlődésének köszönhetően manapság 40-50 évesen sem késő a fogszabályzás mellett dönteni.

Az esetek többségében esztétikai problémák miatt keresik fel pácienseink az Optimum Fogászat rendelőjét, azonban egészségügyi szempontból is igen fontos lehet a fogszabályozás. Egy csámpás fogsor számos olyan problémát okozhat, amire hétköznapi emberként nem gondolunk, például hamarabb szuvasodhatnak el a fogaink, melynek orvoslása sokkal kellemetlenebb, mint egy fogszabályzó készülék viselése.

Emellett azt sem árt tudni, hogy a fogszabályozó készülékek viselése is nagy odafigyelést igényel, hiszen sokkal alaposabban kell végezni a fogmosást a kezelés ideje alatt, azonban a gyönyörű végeredmény miatt mindenképp megéri a fáradozást.

Amennyiben már régóta fogszabályzáson gondolkodik, de fél a váratlan költségektől, vagy a felesleges és fájdalmas műtétektől, foghúzásoktól, forduljon az Optimum Fogászathoz, ahol az első ingyenes konzultáció során előre meg tudjuk becsülni a várható költségeket, illetve legjobb tudásunk szerint törekszünk a műtét-, és foghúzás mentes kezelésre!

Kapcsolódó cikkek

Kendermag - mutatjuk, mit tud

KENDERMAG legyen a Te egészséged forrása is!

A kendermag biztosítja számunkra a fehérjéket, de más tápanyagokban is gazdag.

3 leggyakoribb rutin fogászati beavatkozás

3 leggyakoribb rutin fogászati beavatkozás

Ma már a foghúzás, a bölcsességfog műtét és a gyökérkezelés is rutin fogászati beavatkozásnak számítanak. Tudjon meg többet ezekről a kezelésekről!

5 ok, amiért érdemes biciklizni

5 ok, amiért érdemes biciklizni

Akad bőven magyarázat arra, hogy miért rajonganak érte ilyen sokan.