Felnőttkori fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor!
Felnőttkori fogszabályozás - Optimum Fogászat - Budapest, IX. kerület

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor! Természetesen ideális gyermekkorban elkezdeni, hiszen ilyenkor sokkal rugalmasabban mozognak még a fogak, viszont a technika fejlődésének köszönhetően manapság 40-50 évesen sem késő a fogszabályzás mellett dönteni.

Az esetek többségében esztétikai problémák miatt keresik fel pácienseink az Optimum Fogászat rendelőjét, azonban egészségügyi szempontból is igen fontos lehet a fogszabályozás. Egy csámpás fogsor számos olyan problémát okozhat, amire hétköznapi emberként nem gondolunk, például hamarabb szuvasodhatnak el a fogaink, melynek orvoslása sokkal kellemetlenebb, mint egy fogszabályzó készülék viselése.

Emellett azt sem árt tudni, hogy a fogszabályozó készülékek viselése is nagy odafigyelést igényel, hiszen sokkal alaposabban kell végezni a fogmosást a kezelés ideje alatt, azonban a gyönyörű végeredmény miatt mindenképp megéri a fáradozást.

Amennyiben már régóta fogszabályzáson gondolkodik, de fél a váratlan költségektől, vagy a felesleges és fájdalmas műtétektől, foghúzásoktól, forduljon az Optimum Fogászathoz, ahol az első ingyenes konzultáció során előre meg tudjuk becsülni a várható költségeket, illetve legjobb tudásunk szerint törekszünk a műtét-, és foghúzás mentes kezelésre!

Kapcsolódó cikkek

Foglalkozások bemutatása: gyógymasszőr

Foglalkozások bemutatása: gyógymasszőr

A gyógymasszőr nem csak testileg lazíthat el bennünket, hanem a lelkünket is ápolja.

Fogfehérítés: mit tegyél és mi az, amit semmiképpen?

Fogfehérítés: mit tegyél és mi az, amit semmiképpen?

Otthon is fehéríthetjük a fogainkat, de nem mindegy, hogy mivel tesszük.

Ápold a fejbőröd rizsvízzel.

Rizsvíz: a természetes beauty trükk

A természetes módszer hívei örülhetnek a rizsvíznek, amely csodás hatással van a hajra és a fejbőrre.