Felnőttkori fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor!
Felnőttkori fogszabályozás - Optimum Fogászat - Budapest, IX. kerület

Jó hír mindazok számára, akik felnőttként gondolkoznak fogszabályozáson, hogy ma már egyáltalán nem kizáró ok a kor! Természetesen ideális gyermekkorban elkezdeni, hiszen ilyenkor sokkal rugalmasabban mozognak még a fogak, viszont a technika fejlődésének köszönhetően manapság 40-50 évesen sem késő a fogszabályzás mellett dönteni.

Az esetek többségében esztétikai problémák miatt keresik fel pácienseink az Optimum Fogászat rendelőjét, azonban egészségügyi szempontból is igen fontos lehet a fogszabályozás. Egy csámpás fogsor számos olyan problémát okozhat, amire hétköznapi emberként nem gondolunk, például hamarabb szuvasodhatnak el a fogaink, melynek orvoslása sokkal kellemetlenebb, mint egy fogszabályzó készülék viselése.

Emellett azt sem árt tudni, hogy a fogszabályozó készülékek viselése is nagy odafigyelést igényel, hiszen sokkal alaposabban kell végezni a fogmosást a kezelés ideje alatt, azonban a gyönyörű végeredmény miatt mindenképp megéri a fáradozást.

Amennyiben már régóta fogszabályzáson gondolkodik, de fél a váratlan költségektől, vagy a felesleges és fájdalmas műtétektől, foghúzásoktól, forduljon az Optimum Fogászathoz, ahol az első ingyenes konzultáció során előre meg tudjuk becsülni a várható költségeket, illetve legjobb tudásunk szerint törekszünk a műtét-, és foghúzás mentes kezelésre!

Kapcsolódó cikkek

Néhány egyszerű lépésben csökkenthető a húsfogyasztás

Néhány egyszerű lépés, hogy csökkenteni tudd a húsfogyasztásodat

Több oka is lehet, hogy visszafognád a húsfogyasztásodat. Környezettudatosság, egészségügyi megfontolás, vagy csak a spórolás gondolata indított el az úton, nem számít, menni fog.

Az énidő fontossága

Az énidő fontossága

Az énidő kifejezés manapság nagyon elterjedt, szinte bármilyen téma kapcsán felmerülhet.

Felnőttkori fogszabályozás - Optimum Fogászat - Budapest, IX. kerület

Felnőttkori fogszabályozás az Optimum Fogászatnál

Még felnőttkorban sem késő elkezdeni a fogszabályozást. Az Optimum Fogászatnál erre is van lehetőséged.