A legkedveltebb karikagyűrű stílusok

A számunkra tökéletes karikagyűrűnek a kiválasztása koránt sem egy egyszerű dolog. Amellett, hogy örökké elkísér minket az életben a választék is hatalmas ezen a téren, így a választás olykor nehéz lehet. A mostani cikkünkben a legkedveltebb karikagyűrű stílusokat mutatjuk be rövidebben.
A legkedveltebb karikagyűrű stílusok

Drágaköves gyűrűk

Egy igazi örök klasszikus a drágaköves gyűrű. Elegáns és időtálló, tökéletes választás minden hölgy számára. A leggyakrabban gyémántot szoktak választani, mint drágakőt, hiszen rendkívül elegáns külsőt tud adni, ami bármilyen öltözékhez illik. Ezen a téren találkozhatunk visszafogottabb, kisebb gyémánt berakással, ami a letisztult és egyszerű vonalat képviseli a leginkább. Emellett egy nagyobb gyémánt gyűrű biztosan felkelti majd mindenkinek a figyelmét, egy ilyen darabbal nem maradhatunk többé észrevétlenek.

Gyémántok mellett számos más drágakővel is kérhetjük gyűrűinket, ízlésünkhöz igazodva. Ott van például a zafír vagy az opál és még számos más drágakő, amik nemcsak elegánsak, hanem meghatározó stílust is adnak ékszerünknek. Természetesen a drágaköves gyűrűket nem csak nők hordhatják, férfiak is bátran válogathatnak közülük. Egy sötétebb árnyalatú kővel igazán férfias és misztikus külső az, amit el fogunk érni.

Modern gyűrű stílusok

Napjainkban igen nagy sikerük van a modern gyűrűknek is. Elsősorban rendkívül elegáns, így bárki számára tökéletes választás lehet egy ilyen darab. Elmondhatjuk még róluk, hogy egyszerűségükből és letisztultságukból kiindulva nem túl kivívóak, így a minimalizmus kedvelők számára ideális. Egy ilyen darab bármilyen stílusú ruha esetében jó választás és figyelmet sem kelti fel annyira, mint például egy gyémántberakásos darab.

Páros gyűrűk

Természetesen karikagyűrűt párosan is megvásárolhatunk. Ezek a darabok még inkább keltik az összetartozás érzetét, hiszen párunk is hasonlót visel. A páros gyűrűket mégsem úgy kell elképzelni, hogy pont ugyanolyanok, persze ha erre van igény így is kérhetjük. Legtöbbször már csak anyag vagy a stílus is elég ahhoz, hogy páros gyűrűt készíthessünk. A legfontosabb hogy valami hasonlóság fellelhető legyen a két ékszer között. A karikagyűrű ezernyi stílusban megtalálható, így biztosan ki fogjuk tudni választani a leginkább számunkra való páros gyűrűt.

Vintage gyűrűk

A vintage gyűrűknek igazán megvan a maguk hangulata. Nemhogy csak elegánsak, hanem igazi egyedi darabnak számítanak. Egy ilyen gyűrű rendkívül kifinomult és stílusos, egy igazi ékkő. Ha különlegességre vágyunk, egy olyan ékszerre, ami nem tucat gyártott, válogassunk a vintage stílusúak közül.

Szögletesformák

A modern világban egyre elterjedtebbek lettek a szögletes formák is. Egy ilyen gyűrű igazán férfias hatást tud kölcsönözni szögletes formáinak köszönhetően. Ennek ellenére nők is bártan választhatják, hiszen nagyon elegáns is tud lenni.

Összegezve:

Számos karikagyűrű stílussal találkozhatunk, amik mindegyike egyaránt nagyon különleges hatással bír. A döntés nem könnyű, így először is tisztázzuk, hogy mi az a stílus, ami a leginkább tetszik.

Kapcsolódó cikkek

akné, pattanások - íme néhány tipp a pattanások ellen

Valódi megoldások a pattanások ellen

A pattanás ellen van megoldás. Csak néhány lépés és örökre megszabadulhatunk attól.

Szépségápolás nyáron

Szépségápolás nyáron

A nagy szabadság közepette sem szabad megfeledkezni erről.