Szempilla hosszabbítás Volume Lashes/Russian Volume technikával

A Russian Volume szempilla hosszabbítás tömöttebb, íveltebb, szexibb szempillákat és külsőt varázsol a vendégnek.
Szempilla hosszabbítás Volume Lashes / Russian Volume Lashes technikával - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla - 6D lashes - műszempilla - lashes szempilla - long lashes

A Russian Volume szempilla hosszabbítás új trend a szépségiparban. Nagy sikernek örvend, hiszen sokkal tömöttebb, íveltebb, szexibb szempillákat és külsőt varázsol a vendégnek.

A hagyományos technikával készült szempilla hosszabbítás esetén a szempilla hossza nő, de hiányzik az a teltség, amire sok embernek szüksége van. Amennyiben kevés saját szempillád van, a Russian Volume technika ezen is tud segíteni.

Egy pillára 3-4-5-6 szálas hosszabbítás helyezhető fel biztonságosan, hála az új technológiának, mely garantálja a pillák szuperkönnyűségét. Ezek a szempillák annyira könnyűek, hogy 5 db 0.07-es vastagságú pilla kisebb súlyú, mint 1 db 0.20-as vastagságú hagyományos pilla.


Miért fontos a pillák súlya?

Minél nagyobb terhet viselnek a természetes szempillák, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy károsodnak. A Volume Lashes erre is megoldást nyújt a szuperkönnyű pillákkal.

A Russian Volume technikával akár 5-600 pilla is felhelyezhető szemenként, viszont a pillák könnyűsége miatt szinte nem is érezhető a viselése.


A Russian Volume technikával készült szempilla hosszabbítás előnyei

A Russian Volume szempilla hosszabbítás segítségével a természetes pillák közötti rések nagyon szépen kitölthetők. A megjelenés sokkal lágyabb és teltebb lesz. Sokkal kisebb terhelésnek vannak kitéve a szempillák, hiszen a hosszabbítás rendkívül könnyű. A sötét pillák drámai és szexi tekintetet biztosítanak viselőjüknek.

Határozottan magabiztosabbnak érezzük magunkat a hosszabbítás felkerülése után. Nagyszerű érzés minden reggel úgy tükörbe nézni, hogy még sminkre sincs szükségünk ahhoz, hogy gyönyörűek legyünk.


Milyen hosszabbítást válasszak?

Az Andrássy úti Zsidró szalonban 0-24 óráig, akár hétvégén is, igazodva a vendég igényeihez, Joós Mária Márta mester-stylist segít kiválasztani a leginkább megfelelő hosszabbítást, mely lehet 3-4-5 vagy 6D szempilla.

A számok azt jelzik, hogy 1 természetes pillához hány darab műszempilla lesz hozzáillesztve. A szempillákat speciális csipesszel és technikával helyezi fel. Csakis a legkiválóbb alapanyagokból dolgozik, a pillák csodálatosan fényesek és ívesek.


Tudnivalók a Russian Volume szempillahosszabbításról

A felhelyezés teljesen fájdalommentes és annyira kényelmes, hogy felhelyezés közben sokan elalszanak. A felhelyezést követően 48 óráig nem érheti víz a szemet, hogy a ragasztó tökéletesen megköthessen. 3-4 hét után érdemes töltetni a szempillákat.Ha Te is szeretnél ilyen csodálatos, ellenállhatatlan tekintetet, ne habozz, jelentkezz be Joós Mária Márta mester-stylisthoz az Andrássy úti Zsidró szalonba! +36302411155

A Műszempillás Facebook oldalt pedig itt lehet követni!

Kapcsolódó cikkek

Így tudod tisztán tartani a sminkeszközeidet

Így tudod rendben és tisztán tartani a sminkjeidet

Mit keres a körömlakk a hűtőben? Hogy kerül az ecset a sebbezinbe? Tippek, hogy a sminkeszközeink tiszták maradjanak.

Így tarthatjuk tisztán a sminkeszközöket!

Így tarthatjuk tisztán a sminkeszközöket!

A különféle kozmetikai és sminktermékek használata a legtöbb nő számára mindennapos rutin, azonban ezek tisztítására jellemzően sokkal kevesebb időt fordítanak.