Szempilla hosszabbítás Volume Lashes/Russian Volume technikával

A Russian Volume szempilla hosszabbítás tömöttebb, íveltebb, szexibb szempillákat és külsőt varázsol a vendégnek.
Szempilla hosszabbítás Volume Lashes / Russian Volume Lashes technikával - 3D szempilla, 4D szempilla, 5D szempilla, 6D szempilla - 6D lashes - műszempilla - lashes szempilla - long lashes

A Russian Volume szempilla hosszabbítás új trend a szépségiparban. Nagy sikernek örvend, hiszen sokkal tömöttebb, íveltebb, szexibb szempillákat és külsőt varázsol a vendégnek.

A hagyományos technikával készült szempilla hosszabbítás esetén a szempilla hossza nő, de hiányzik az a teltség, amire sok embernek szüksége van. Amennyiben kevés saját szempillád van, a Russian Volume technika ezen is tud segíteni.

Egy pillára 3-4-5-6 szálas hosszabbítás helyezhető fel biztonságosan, hála az új technológiának, mely garantálja a pillák szuperkönnyűségét. Ezek a szempillák annyira könnyűek, hogy 5 db 0.07-es vastagságú pilla kisebb súlyú, mint 1 db 0.20-as vastagságú hagyományos pilla.


Miért fontos a pillák súlya?

Minél nagyobb terhet viselnek a természetes szempillák, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy károsodnak. A Volume Lashes erre is megoldást nyújt a szuperkönnyű pillákkal.

A Russian Volume technikával akár 5-600 pilla is felhelyezhető szemenként, viszont a pillák könnyűsége miatt szinte nem is érezhető a viselése.


A Russian Volume technikával készült szempilla hosszabbítás előnyei

A Russian Volume szempilla hosszabbítás segítségével a természetes pillák közötti rések nagyon szépen kitölthetők. A megjelenés sokkal lágyabb és teltebb lesz. Sokkal kisebb terhelésnek vannak kitéve a szempillák, hiszen a hosszabbítás rendkívül könnyű. A sötét pillák drámai és szexi tekintetet biztosítanak viselőjüknek.

Határozottan magabiztosabbnak érezzük magunkat a hosszabbítás felkerülése után. Nagyszerű érzés minden reggel úgy tükörbe nézni, hogy még sminkre sincs szükségünk ahhoz, hogy gyönyörűek legyünk.


Milyen hosszabbítást válasszak?

Az Andrássy úti Zsidró szalonban 0-24 óráig, akár hétvégén is, igazodva a vendég igényeihez, Joós Mária Márta mester-stylist segít kiválasztani a leginkább megfelelő hosszabbítást, mely lehet 3-4-5 vagy 6D szempilla.

A számok azt jelzik, hogy 1 természetes pillához hány darab műszempilla lesz hozzáillesztve. A szempillákat speciális csipesszel és technikával helyezi fel. Csakis a legkiválóbb alapanyagokból dolgozik, a pillák csodálatosan fényesek és ívesek.


Tudnivalók a Russian Volume szempillahosszabbításról

A felhelyezés teljesen fájdalommentes és annyira kényelmes, hogy felhelyezés közben sokan elalszanak. A felhelyezést követően 48 óráig nem érheti víz a szemet, hogy a ragasztó tökéletesen megköthessen. 3-4 hét után érdemes töltetni a szempillákat.Ha Te is szeretnél ilyen csodálatos, ellenállhatatlan tekintetet, ne habozz, jelentkezz be Joós Mária Márta mester-stylisthoz az Andrássy úti Zsidró szalonba! +36302411155

A Műszempillás Facebook oldalt pedig itt lehet követni!

Kapcsolódó cikkek

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

Mi az az arcszérum, és hogyan kell használni egy ilyen kozmetikumot?

A mai arcápolási rutin elengedhetetlenül fontos részét képezik az arcszérumok.

akné, pattanások - íme néhány tipp a pattanások ellen

Valódi megoldások a pattanások ellen

A pattanás ellen van megoldás. Csak néhány lépés és örökre megszabadulhatunk attól.

Szépségápolás nyáron

Szépségápolás nyáron

A nagy szabadság közepette sem szabad megfeledkezni erről.