Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Amennyiben a nyaralásodat tervezed, úgy Hajdúszoboszló kiváló választás. Itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, ahol a strand és az Aquapark területén mindenki remekül érezheti magát. Nyáron nem csak a strandok, hanem a fesztiválok és a különféle rendezvények is remek kikapcsolódást ígérnek. A szálláshelyek mindig kedvező nyári ajánlatokat kínálnak, ezért érdemes még időben foglalni
Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Városnézés a Nosztalgiavonattal

Ha családostól érkezünk a városba és a gyerekek még kicsik, akkor igazán felüdülő élményt nyújthat a város Nosztalgiavonata. A kisvonat a Gyógyfürdő főbejárata elől indul. A körutazás mindössze félórás, de több megálló is van, ahol le - és fel lehet szállni. Az utazás szórakoztató a gyerekek számára, de a vonatot esküvőkre, leány - és legénybúcsúra és céges rendezvényre is ki lehet bérelni.

Aqua-Palace Élményfürdő

Az élményfürdőben összesen 15 medence várja a vendégeket. Az exkluzív medencék különböző világokat idéznek meg, hiszen többek között találkozhatunk itt római, barlang, Gangesz, jégbarlang fürdővel és tengeri fürdővel is.

A medencékben nem csak fürödhetünk, de testileg és lelkileg is feltöltődhetünk, hiszen olyan pluszt kaphatunk ezekben a medencékben, mint például dögönyöző, sodrófolyó, pezsgőágy vagy éppen vízsugár masszázs. Szörfépület és úgynevezett vízipalota is található az élményfürdőben.

Az első emeleten található a Gyerekvilág elnevezésű részleg, ahol a kisebbek és a szüleik érezhetik jól magukat. A szaunavilág és a wellness részleg is nagyon jó élményeket ígér. Nagyon sokféle és érdekes masszázst kérhetünk: frissítő, vitalizáló, lávaköves, ajurvédikus, bambusz, talpreflex masszázs.

Az Aqua-Palace privátfürdőt is felkínál a vendégeinek. Ezeket családok és kisebb baráti társaságok is igénybe vehetik.

Fordított ház

Fürdőzés után jólesik kicsit kimozdulni és Hajdúszoboszló érdekességeit felfedezni. Ilyen izgalmas kaland megnézni a Fordított házat, ami csodás élmény lehet, ha gyerekekkel érkezünk a városba.

A Fordított ház ötlete egy lengyel származású vállalkozótól származik. Siófokon már van ilyen, most már azonban Hajdúszoboszlón is megcsodálhatjuk, milyen is a fordított élet. A gyerekek bizonyára örülni fognak a házikónak, hiszen a témája egy elvarázsolt mesevilág. A Fordított ház elég különleges, hiszen ahogy belépünk, egyből a tetőterébe jutunk. Ne lepődjünk meg, ha pár percig az agyunk rendezi a dolgokat és rájön, hogy kicsit be lett csapva.

Hotel Silver****

A Hotel Silver**** két fürdőrészlegében tíz szabadtéri medence és egy wellness részleg biztosítja a vendégek számára a kikapcsolódást.

A hotel kétszintes éttermében nemzetközi, hazai és egészséges ételeket is felszolgálnak.

A hotel wellness részlegéhez tartozik a sókamra, amelynek számtalan egészségügyi előnyét élvezhetjük. Masszázskezeléseket is igénybe vehetünk: talpreflex masszázs, aromaolajos masszázs, arc - és relaxmasszázs. Illetve egy új kozmetikai szolgáltatás is a vendégek rendelkezésére áll. Ez nem más, mint a Bodylizer System, amely egy legújabb generációs arc - és testkezelő készülék, amely a testet eredeti formájára alakítja, illetve a bőrt megfiatalítja.

Nr8 Étterem

Az Nr8 Étterem Hajdúszoboszló fürdőövezetében található. Az étterem étlapján a klasszikus ételek mellett, különleges ételekkel is találkozhatunk, mint a különleges grill ételek.

Az étterem szerves részét képezi a nyári és a téli terasz, ahol finom koktélokat kortyolgathatunk, miközben a barátainkkal vagy a családunkkal beszélgetünk.

Illango DesszertLak

Az Illango DesszertLak kínálatában a speciális kávék mellett, fellelhetők a különleges desszertek, torták és fagylaltok is.

A hagyományos sütemények mellett, kérhetünk francia desszerteket, apró és sós süteményeket, paleo sütiket. A kávé estében is a minőség dominál, mivel csakis 100% Arabica kávéval találkozhatunk, míg a sütemények készítéséhez csakis a legfinomabb alapanyagokat használják.

Nem csak a finom sütik és az ízletes kávé miatt térhetünk be az Illango DesszertLakba, ha Hajdúszoboszlón nyaralunk, járunk, hanem a barátságos környezet miatt is érdemes ide betérni.

Kapcsolódó cikkek

Hotel Silverine Lake Resort**** - szálloda Balatonfüreden

Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred szívében

Balatonfüred szívében van egy csodálatos négycsillagos szálloda. A neve, Hotel Silverine Lake Resort.

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Az ember azt hinné, általános iskola közepe felé kinövi ezt, de Disneyland korra való tekintet nélkül gyűjti rajongóit.

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.