Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Párizs mellett egy valódivá vált álomvilág várja az idemerészkedő turistákat.
Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

A szerelmesek, a fények, a kifinomult stílus és a könnyed elegancia városa, ahol a levegőnek is bagett illata van és a csapból is bor folyik. Nagyjából így fest a borzasztóan eltúlzott, de Disney világához képest földhözragadt bemutatása a francia fővárosnak. Igaz, ami igaz, Párizs gyönyörű hely, felejthetetlen élményeket kínál a városba érkezőknek, de ez nem sajátos tulajdonság, a világon elég sok hely képes ilyesmire. Ha szeretnénk kicsit egyedibbé tenni az utunkat, érdemes ellátogatni a város közelében lévő Disney világba.

Ha egy romantikus hétvégénél kicsit többet időzünk Franciaországban, semmiképpen se hagyjuk le a látnivalók listájáról Disneylandet, sőt, ne csak a listánkra írjuk fel, nézzük is meg!

Ne féljünk, hogy ez a gyerekeknek szánt vidámpark elrontja a kikapcsolódásunkat, hiszen például ha kettesben érkezünk szerelmünkkel, képzeljük csak el, hogy milyen mesés a naplementében andalogni Csipkerózsika kastélya előtt, és aztán próbáljuk is ki! A kalandokkal és izgalmas látnivalókkal pedig csak a közös emlékeinket szaporítjuk. Ha szeretnénk közelebb kerülni a mesevilághoz, megszállhatunk a parktól nem messze, a Disney's Sequoia Lodge® az egyik legközelebbi választás.

Persze ez érvényes azokra is, akik családdal, kisgyerekkel utaznak ide, bár nekik valószínűleg kötelező programként van bevésve a naptárba a látogatás. Körhinták, kisvasút, szellemkastély, hullámvasút, csónakázás persze mind egy-egy meséhez kapcsolódó körítésben, de vár ránk a Kincses sziget felfedezése vagy egy űrutazás is. És a végére már csak egy közös fotó hiányzik minden idők Mickey egerével!

Ha Párizsban keresel szállást, itt megtalálod!


Kapcsolódó cikkek

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Az ember azt hinné, általános iskola közepe felé kinövi ezt, de Disneyland korra való tekintet nélkül gyűjti rajongóit.

Hotel Silverine Lake Resort**** - szálloda Balatonfüreden

Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred szívében

Balatonfüred szívében van egy csodálatos négycsillagos szálloda. A neve, Hotel Silverine Lake Resort.

Zsolnay kávéház - Budapest

Bemutatjuk az egyik legszebb budapesti kávézót

Budapesten van egy kávézó, amelyet egyszer mindenképpen fel kell keresned. Zsolnay Kávéház a neve.