Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Párizs mellett egy valódivá vált álomvilág várja az idemerészkedő turistákat.
Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival - Eurodisney - Disneyland

A szerelmesek, a fények, a kifinomult stílus és a könnyed elegancia városa, ahol a levegőnek is bagett illata van és a csapból is bor folyik. Nagyjából így fest a borzasztóan eltúlzott, de Disney világához képest földhözragadt bemutatása a francia fővárosnak. Igaz, ami igaz, Párizs gyönyörű hely, felejthetetlen élményeket kínál a városba érkezőknek, de ez nem sajátos tulajdonság, a világon elég sok hely képes ilyesmire. Ha szeretnénk kicsit egyedibbé tenni az utunkat, érdemes ellátogatni a város közelében lévő Disney világba.

Ha egy romantikus hétvégénél kicsit többet időzünk Franciaországban, semmiképpen se hagyjuk le a látnivalók listájáról Disneylandet, sőt, ne csak a listánkra írjuk fel, nézzük is meg!

Ne féljünk, hogy ez a gyerekeknek szánt vidámpark elrontja a kikapcsolódásunkat, hiszen például ha kettesben érkezünk szerelmünkkel, képzeljük csak el, hogy milyen mesés a naplementében andalogni Csipkerózsika kastélya előtt, és aztán próbáljuk is ki! A kalandokkal és izgalmas látnivalókkal pedig csak a közös emlékeinket szaporítjuk. Ha szeretnénk közelebb kerülni a mesevilághoz, megszállhatunk a parktól nem messze, a Disney's Sequoia Lodge® az egyik legközelebbi választás.

Persze ez érvényes azokra is, akik családdal, kisgyerekkel utaznak ide, bár nekik valószínűleg kötelező programként van bevésve a naptárba a látogatás. Körhinták, kisvasút, szellemkastély, hullámvasút, csónakázás persze mind egy-egy meséhez kapcsolódó körítésben, de vár ránk a Kincses sziget felfedezése vagy egy űrutazás is. És a végére már csak egy közös fotó hiányzik minden idők Mickey egerével!

A Disneyland hotelének árai és szállásfoglalás itt!

Ha máshol szeretnél Párizsban megszállni, itt keress!

A Seven Hotel egy olyan párizsi luxusohotel, ahová gyerek nélkül érdemes érkezni. ;-)

Kapcsolódó cikkek

A nyilvános wifi hálózat veszélyei

Néhány szabály, amit érdemes betartani, ha nyilvános wifit használsz

Érdemes odafigyelni bizonyos dolgokra, ha nyilvános hálozatokhoz csatlakozunk, ezek ugyanis közel sem annyira biztonságosak, mint elsőre gondolnánk.

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival - Eurodisney - Disneyland

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Az ember azt hinné, általános iskola közepe felé kinövi ezt, de Disneyland korra való tekintet nélkül gyűjti rajongóit.

Ásványvíz fogyasztási szokások különböző kultúrákban

Ásványvíz fogyasztási szokások különböző kultúrákban

Az ásványvíz fogyasztásának kulturális szokásai jelentősen eltérnek világszerte, reflektálva a helyi gazdasági feltételekre, környezeti adottságokra és társadalmi hagyományokra.