Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred szívében

Ha a Balaton szóba kerül, akkor megkerülhetetlen Balatonfüred és a város egyik legjobb hotele, a Hotel Silverine Lake Resort****.
Hotel Silverine Lake Resort**** - szálloda Balatonfüreden

Balatonfüred régi ”motoros” a szállás adásban, a terület már az őskortól lakott, igazán ”felkapott” a hellyé a rómaik alatt vált. Az első hivatalos szálláshelyét 1730 körül nyitották, a savanyúvizes gyógyfürdőnél. Ennél jóval többet nyújt a Hotel Silverine Lake Resort ****.

Az apró, talajon élő fürjekről nevet kapó település egyik legjobb fekvéssel rendelkező szállodája a Hotel Silverine Lake Resort****. A fekvés ezért lett hangsúlyozva, mert ideális helyen található a négycsillagos szálloda: a Portunus étteremből és a hotel legtöbb szobájából is látni a közelben lévő vitorlás kikötőt. Nem beszélve a nyári szezonban nyitva tartó - a part mentén lévő - bárról. Ez a pompás elhelyezkedés megadja a Hotel Silverine Lake Resort**** alaphangulatát.

Ha egy kicsit elkezdünk eltávolodni a négycsillagos szállodától, akkor elég gyorsan Balatonfüred szívében találjuk magunkat. Kezdésnek ott a parton lévő hatalmas felirat, ami előtt ”kötelező” fotózkodni. A hely varázsát a Balaton, a mediterrán jellegű klíma és a gyógyvíz adja. Ide könnyű kötni a közeli Tagore sétányt és a szívkórházat. A közelükben található az Anna bálnak helyet adó épület, amelyben 1825 óta rendezik, a már nem csak Magyarországon ismert és népszerű bált. A másik hasonlóan régmúltban indult tevékenység a vitorlázás. 1884-ben, Balatonfüreden alakult meg az első vitorlás egylet, az első tó kerülő Kék szalag vitorlás versenyt pedig 1934-ben rendezték.

Miután a Hotel Silverine Lake Resort-nak**** helyet adó Balatonfüredet alaposan körbe jártuk, érdemes a négycsillagos szállodáról is pár szót ejteni. A hotelben hatféle szoba érhető el. A belépő szintet a Standard jelenti, amely 21 négyzetméteres. A lapos televízió, a légkondicionálás, a minibár, a bekészített fürdőszoba és az ingyenes vezeték-nélküli internet alaptartozéka nem csak a Standard szobának, hanem mindegyiknek.

A szobákból a legjobb a Panorámás Lakosztály, ez 65 négyzetméteres, dupla hálószobás lakosztály, amelynek ablakai és erkélye a Balatonra néznek.

A szálloda különben komoly wellness részleggel is rendelkezik, ahol nem csak medencék állnak a vendégek rendelkezésére, hanem többféle szauna, masszázs és szépség kezelések is.

Árak és szállásfoglalás itt!

Balatonfüredi szállások itt!

További balatoni szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival - Eurodisney - Disneyland

Párizsi kikapcsolódás Mickey egérrel és barátaival

Az ember azt hinné, általános iskola közepe felé kinövi ezt, de Disneyland korra való tekintet nélkül gyűjti rajongóit.

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszlón mindig jól érezhetjük magunkat. Mutatjuk is, hogy miért!