Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

A legtöbben a termálvízről ismerik, de Hévíz városa jóval többet tud nyújtani azoknak, akik bizalmat szavaznak ennek a Zala megyei turisztikai célpontnak.
Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

Természetesen a világ legnagyobb biológiailag is aktív termálvizes tava, az Európában egyedülállónak számító tőzegmedrű Hévízi Tófürdő valóban kihagyhatatlan állomása az itt eltöltött időnek, de bőven akad egyéb elfoglaltság is a város tarsolyában. A tó mellett álló véderdő remek kirándulási lehetőséget nyújt akár az egész család számára, de a séta közbeni helyi élővilágra való rácsodálkozáson túl is élvezhetjük a tájat, ha kicsit aktívabb mozgásra vágyunk, remek futóterepet biztosít számunkra.

Kényelem és figyelmesség, magas színvonalú ellátás, ilyen és hasonló jelzőkkel illetik a Hotel Palace**** -t és munkatársait az idelátogató vendégek. Hévíz legismertebb szálláshelye igazi felüdülést kínál a hétköznapokból kiszakadni kívánó látogatóknak, akik nem csak a nyugdíjas korosztályból kerülnek ki, hiszen a legkisebbekkel érkező családosoktól kezdve a romantikus kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a számításukat. Ehhez hozzájárul a hotel wellness kínálata, a nyakzuhanyos úszómedencével kezdve, a pezsgőfürdőn át, a finn szauna, a bio aroma szauna, a gőzkabin, valamint a nyári időszakban a vendégek számára biztosított napozóterasz is. Az akkreditált gyógyszállodaként működő Hotel Palace**** nem csak a testet, a lelket is kényezteti. De ahogy sokan tartják, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út, így nem feledkezünk meg a gasztronómiáról sem; a helyi fogások mellett a világ konyháinak különlegességeivel várják a korgó hasú vendégeket a hotel éttermében és kávézójában.

Nem kell lemondani a kalandokról sem, ha családunkkal szeretnénk izgalmas programokkal tölteni a szabadidőnket, akkor a legkisebbek legnagyobb örömére vegyük az irányt Rezi felé, a Dinó- és Kalandparkba, ahol a hatalmas őslények között tölthetjük a napunkat. Hasonlóan szórakoztató és emlékezetes élményeket kínál a Bobo Fun Park is, amit Alsópáhokon találunk. A család minden tagja remekül mulathat, hogy aztán az eseménydús órák fáradalmait a hotelben tökéletes relaxációval töltött idő egészítse ki teljes egésszé.

Kapcsolódó cikkek

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszlón mindig jól érezhetjük magunkat. Mutatjuk is, hogy miért!

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.

Bambara Hotel Premium****: Afrika luxuskivitelben

Afrika luxuskivitelben: a felsőtárkányi Bambara Hotel Premium****

Egertől nem messze, Felsőtárkányban a autentikus nyugat-afrikai hangulatot teremt különleges épületével és szolgáltatásaival.