Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

A legtöbben a termálvízről ismerik, de Hévíz városa jóval többet tud nyújtani azoknak, akik bizalmat szavaznak ennek a Zala megyei turisztikai célpontnak.
Teljes kikapcsolódás Hévízen, a Hotel Palace****-ban

Természetesen a világ legnagyobb biológiailag is aktív termálvizes tava, az Európában egyedülállónak számító tőzegmedrű Hévízi Tófürdő valóban kihagyhatatlan állomása az itt eltöltött időnek, de bőven akad egyéb elfoglaltság is a város tarsolyában. A tó mellett álló véderdő remek kirándulási lehetőséget nyújt akár az egész család számára, de a séta közbeni helyi élővilágra való rácsodálkozáson túl is élvezhetjük a tájat, ha kicsit aktívabb mozgásra vágyunk, remek futóterepet biztosít számunkra.

Kényelem és figyelmesség, magas színvonalú ellátás, ilyen és hasonló jelzőkkel illetik a Hotel Palace**** -t és munkatársait az idelátogató vendégek. Hévíz legismertebb szálláshelye igazi felüdülést kínál a hétköznapokból kiszakadni kívánó látogatóknak, akik nem csak a nyugdíjas korosztályból kerülnek ki, hiszen a legkisebbekkel érkező családosoktól kezdve a romantikus kikapcsolódásra vágyók is megtalálják a számításukat. Ehhez hozzájárul a hotel wellness kínálata, a nyakzuhanyos úszómedencével kezdve, a pezsgőfürdőn át, a finn szauna, a bio aroma szauna, a gőzkabin, valamint a nyári időszakban a vendégek számára biztosított napozóterasz is. Az akkreditált gyógyszállodaként működő Hotel Palace**** nem csak a testet, a lelket is kényezteti. De ahogy sokan tartják, a boldogsághoz a gyomron keresztül vezet az út, így nem feledkezünk meg a gasztronómiáról sem; a helyi fogások mellett a világ konyháinak különlegességeivel várják a korgó hasú vendégeket a hotel éttermében és kávézójában.

Nem kell lemondani a kalandokról sem, ha családunkkal szeretnénk izgalmas programokkal tölteni a szabadidőnket, akkor a legkisebbek legnagyobb örömére vegyük az irányt Rezi felé, a Dinó- és Kalandparkba, ahol a hatalmas őslények között tölthetjük a napunkat. Hasonlóan szórakoztató és emlékezetes élményeket kínál a Bobo Fun Park is, amit Alsópáhokon találunk. A család minden tagja remekül mulathat, hogy aztán az eseménydús órák fáradalmait a hotelben tökéletes relaxációval töltött idő egészítse ki teljes egésszé.

Kapcsolódó cikkek

Az online kaszinók jobbak, mint a személyesen látogathatók?

Az online kaszinók jobbak, mint a személyesen látogathatók?

Valószínűleg benned is felmerült már a kérdés, ha valaha jártál kaszinóban, de nem próbáltad ki az online változatot belőle, hogy vajon milyen egy online kaszinó.

Hotel Silverine Lake Resort**** - szálloda Balatonfüreden

Hotel Silverine Lake Resort**** - Balatonfüred szívében

Balatonfüred szívében van egy csodálatos négycsillagos szálloda. A neve, Hotel Silverine Lake Resort.

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszló – nem véletlenül van a legjobb nyaralóhelyek között

Hajdúszoboszlón mindig jól érezhetjük magunkat. Mutatjuk is, hogy miért!