Fogászat.hu a fogászati gyűjtőportál

A fogászat.hu megálmodói egy olyan webfelületet hoztak létre, ami egyetlen felületen gyűjti össze Magyarország fogászati rendelőit.
Fogászat.hu a fogászati gyűjtőportál

A fogászat.hu megálmodói egy olyan webfelületet hoztak létre, ami egyetlen felületen gyűjti össze Magyarország fogászati rendelőit, megkönnyítve ezzel a fogászatiok keresését. Az oldalon 236 városból több, mint 2000 fogászat kapott helyet.

Fogászaton időről-időre mindannyian megfordulunk (akár egy probléma, akár csak egy alkalmi felülvizsgálat miatt). Legtöbbünknek van már bejáratott fogászata, de lehetnek olyan kezelések, amiket vagy nem tud ellátni az adott fogászat; de lehet, hogy csak egy új helyet szeretnénk keresni. Ilyenkor jön jól a fogászat.hu oldal.

Fogászatok listázva

Amennyiben tudjuk, hogy milyen kezelésre van szüksége, nincs más dolgunk, mint az adott kategóriára kattintani és már böngészhetünk a fogászatok között. Az sem jelenthet többé akadályt, ha a páciens nem a lakhelyének megfelelő városban keresi a számára megfelelő fogorvost, hiszen a legtöbb rendelőt térképen is feltüntetjük. A kategóriarepertoárban az általános fogászattól kezdve, a szájsebészeten és a parodontológián át egészen a gyermekfogászatig szinte minden szolgáltatás megtalálható.

Kiemelt fogászatok

Ennyi fogászatot személyesen nem lehet felkeresni, de az emebrek véleménye segít bennünket abban, hogy értékelni tudjuk a fogászatokat, sorrendbe tudjuk tenni pket. A felhasználói vélemények alapján a legmagasabb pontszámot elért fogászati rendelők kerülnek a találati lista elejére, megkönnyítve ezzel a választást. A weboldal a fogászatok hivatalos Facebook oldalainak adatait használja fel, így a kiemelt fogászati lista nem kizárólag a fogászat.hu véleményét tükrözi, hanem az adott fogászaton már megfordult, valós vendég tapasztalata, és az általa adott pontszám generálja azt. Természetesen mindig érdemes lehet személyes véleményekre, ajánlásra hagyatkozva orvost, vagy akár rendelőt választani, de érdmes több irányból informálódni - ebben tudunk segíteni!

Az egyre inkább felgyorsult és rohanó világban a gyűjtőoldalak komoly szolgálatot tesznek, rengeteg időt spórolnak az embereknek. Ma már nincs szükség felhívni a szomszédot, megkérdezni a havert, hogy van-e tuti tippje, legyen szó fogorvosról, vagy bármilyen más szolgáltatóról. Egy biztos, mostantól senkinek se fájjon a feje - ha fáj a foga, hiszen fogászat keresés a fogászat.hu oldalon gyors és egyszerű.

Ismersz egy jó fogorvost, fogászatot, de nincs a listán? Segíts másokat és küldd el nekünk! Nincs más teendőd, mint a belépés gomb melletti hozzáadás gombra kattinva fel tölteni a fogászat Facebook oldalát!

Kapcsolódó cikkek

5 ok, amiért érdemes biciklizni

5 ok, amiért érdemes biciklizni

Akad bőven magyarázat arra, hogy miért rajonganak érte ilyen sokan.

Kendermag - mutatjuk, mit tud

KENDERMAG legyen a Te egészséged forrása is!

A kendermag biztosítja számunkra a fehérjéket, de más tápanyagokban is gazdag.

Az énidő fontossága

Az énidő fontossága

Az énidő kifejezés manapság nagyon elterjedt, szinte bármilyen téma kapcsán felmerülhet.