Ágynemű, takaró, mécsestartó, lámpa, égősor

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk.
Ágynemű, takaró, mécsestartó, lámpa, égősor - Tchibo

A kék színben pompázó, stilizált, nyomott mintával ellátott polycotton ágynemű könnyű kevert pamutanyagból készült, ami a melegebb éjszakákon is kellemes pihenést biztosít. A bőrbarát huzatok emellett jó hőmérsékletkiegyenlítő hatással is bírnak, ráadásul fel- és lehúzásuk is egyszerű a cipzáras kialakításnak köszönhetően, emellett vasalást sem igényelnek! Az egyszerű, mégis figyelemfelkeltő szett természetesen egy- és kétszemélyes verzióban is megtalálható a kínálatban!

Bár azzal nem teljesen azonos, de a polycotton ágynemű mintáját idézi fel a kétoldalas jacquard takaró, és a mintás puff is, amelyek igazi multifunkciós kiegészítői lehetnek bármely szobának! Az igényesen szövött, puha és lágy tapintású takaró mintája tengerparti hangulatot idéz, rövidebb oldalain rojtok találhatók, és még akár hanyagul a kanapéra dobva is jól mutat majd. A puff szintén többfunkciós, hiszen ülőkeként, lábtartóként, de akár kisasztalként is helyt áll, miközben szövött rombuszmintájával feltűnő, csinos dísze is lesz a lakásnak!

Minden szobában elhelyezhető, mesés hangulatot és szép árnyakat varázsoló darabok a többféle méretben és formában kapható, fém mécsestartók, amelyek porbevonatos alumíniumból készültek, ezüstszínű lakkozással. A nagy mécsestartó nagyjából 30 cm magas, a kis mécsestartó pedig 6 cm-es. A lángok és a szél játéka a mécsestartók áttört lyukmintájával különleges hatásokat kelt majd a falon, így a naplemente után is vidám, egzotikus hangulatban folytatódhatnak az esték, akár egyedül, akár barátokkal szeretnénk élvezni azokat! A kint és bent is elhelyezhető kézzel készített mécsestartók mindegyike teljesen egyedi, ráadásul olyan felületkímélő alsó oldaluk van, amelynek köszönhetően bárhol nyugodtan elhelyezhetjük őket.

Szintén fény és árnyék játékával teremt egzotikus hangulatot a mennyezeti lámpa, amely apró lukmintával ellátott korpuszával és megfehér fényt kibocsájtó, beépített LED-jével járul majd hozzá a kellemes estékhez. A matt ezüst színű lámpaernyőben található LED gombnyomással kapcsolható ki és be, így a nagyjából 1 kg súlyú lámpa kezelése valóban egyszerű, rögzítéséhez pedig szerelési anyagot is találunk a csomagban, hogy bárhol könnyedén üzembe helyezhessük!

A sötétedés utáni órák hangulatát fokozza a LED-es égősor is, amely 10 fémgömbbel érkezik, ezekben pedig melegfehér fényt kibocsátó LED-ek találhatók. A gömbök különleges díszítésükkel érdekes árnyékot vetnek, ráadásul az elemmel működő eszköz időzítő funkcióval is rendelkezik, vagyis 6 óra elteltével kikapcsol, majd 18 óra után újra be, hogy sötétedés után automatikusan biztosítsa a kellemes hangulatot.

További lakberendezési hírek itt!

Kapcsolódó cikkek

Kertészkedés februárban: Ezeket a zöldségeket vetheted!

Kertészkedés: Ezeket a zöldségeket vetheted!

Ha a talaj állapota megfelelő, nem fagyott, és nincs is felázva sem.

Tavaszi öko nagytakarítás a tudatosság jegyében

Tavaszi öko nagytakarítás a tudatosság jegyében

Már dédanyáink idejében is tökéletes tisztaság uralkodott mindenütt, pedig akkor még a vegyszermentes házi praktikákat használták és azt osztották meg egymás között

Csak 60 fok feletti mosásnál pusztulnak el a baktériumok

Csak 60 fok feletti mosásnál pusztulnak el a baktériumok

A mosógép ideális élőhely a baktériumok számára, ezért legalább havonta egyszer vagy kétszer futtasson végig egy 60 fokos programot. Így a magasabb hőfok a kórokozó mikroorganizmusokat megbízhatóan elpusztítja.