Balaton Sound közeli szállások: ezek közül érdemes válogatni

A nyár sokak számára egyet jelent a szabadtéri fesztiválok sorával, melyek részben a Balaton partján is fellelhetőek.
Balaton Sound közeli szállások 2021-ben: ezek közül érdemes válogatni

A nyár sokak számára egyet jelent a szabadtéri fesztiválok sorával, melyek részben a Balaton partján is fellelhetőek. A térség egyébként is töretlen népszerűségnek örvend a nyári időszakban, és ezen az igencsak magas árak sem sokat változtatnak. A Balaton Sound idén is várja azokat, akik a magyar tenger partján szeretnék kiélvezni a koncertek és a jó társaság kínálta lehetőségeket. Ahhoz azonban, hogy a legnagyobb kényelem is társuljon az esti bulikhoz, érdemes már most foglalni szállást.

Bár a kempingezésnek megvan a saját hangulata, de még mindig nem tud olyan kényelmet nyújtani, mint egy ilyen szállás. Nem véletlen, hogy egyre többen keresik kifejezetten az apartmanok és a nyaralók nyújtotta lehetőségeket akkor is, ha szabadtéri fesztiválok koncertjein szeretnének részt venni. Nem ritka, hogy nagy társasággal utaznak a fiatalok, és ilyenkor a több hálószobával rendelkező nyaralók és villák remek választásnak bizonyulnak. A bérleti díjat leosztva megfizethető árakkal találhatják szembe magukat az érdeklődők, és akár luxus színvonalon is tölthetik az időt a Balatonnál.

A Balaton Sound egyébként pont a nyári főszezonban kerül megrendezésre, amikor az árak rendszerint igencsak elrugaszkodnak a reálistól. Fontos tehát, hogy ha mindenképpen a tó környékén szeretnél megszállni a rendezvény idején, és nem csak egyetlen napra utaznál le egy-egy fellépő kedvéért, akkor már most célszerű lehet szállást foglalni. Zamárdiban rendkívül széles választékkal találkozhatsz. Ha az árak elsődlegesek, akkor az ifjúsági táborok lehetnek a megfelelőek. Amennyiben az általuk nyújtottaknál nagyobb szabadságra és kényelemre vágysz, akkor apartmanok és vendégházak várják jelentkezésedet. Akár úszómedencés apartmanok is elérhetőek a környéken, melyek remek kikapcsolódást nyújtanak akkor, ha nem épp a Balaton Sound programjait választanád.

A csendes utcákban fekvő apartmanok kitűnő kikapcsolódást nyújtanak akár családok részére is, így ha a fiatalok a Soundon buliznának, a család többi tagja igényes körülmények között pihenhet, akár saját úszómedence használatával. Az apartmanok rendszerint tökéletes felszereléssel állnak rendelkezésre, így legyen szó a konyháról, a kertben kialakított grillező helyről, vagy akár a ház falain belül levő szaunáról és a kerti medencéről, minden egy helyen megtalálható ahhoz, hogy több hetes pihenés időtartalmára is tökéletesek legyenek az ilyen szálláshelyek.

Akár 10-12 fő fogadására alkalmas villák is elérhetőek a térségben, melyek akkor is remek választásnak bizonyulnak, ha nagyobb társaság utazik a Balatonhoz. Ha a Sound már egy-két nap alatt kiütne, akkor érdemes felfedezni a magyar tenger környékét. Nem csak páratlan tájakkal és izgalmas fürdőzési lehetőségekkel várja a turistákat a Balaton, hanem olyan komplexumokkal, szabadtéri helyszínekkel is, amelyek egészen különleges élményeket kínálnak. Ha pedig kinőttél volna már a hajnalig tartó bulikból, akkor élvezd a kerti medence hűs habjait a balatoni éjszakákon, vagy pihenj rá a következő napra, amikor a Balaton eddig még ismeretlen arcait fedezheted majd fel.

Kapcsolódó cikkek

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

Engelberg, avagy hogy kerül Bollywood Svájcba

A négyezres svájci faluba nyaranta 50 000 indiai érkezik.

Balaton Sound közeli szállások 2021-ben: ezek közül érdemes válogatni

Balaton Sound közeli szállások: ezek közül érdemes válogatni

A cikkben a Balaton Sound közeli szállásokat mutatjuk be.

Bambara Hotel Premium****: Afrika luxuskivitelben

Afrika luxuskivitelben: a felsőtárkányi Bambara Hotel Premium****

Egertől nem messze, Felsőtárkányban a autentikus nyugat-afrikai hangulatot teremt különleges épületével és szolgáltatásaival.